OVER ONS

U bent bij ons aan het juiste adres voor een Fiat Professional. Dat kan een nieuwe Fiat Professional zijn, maar ook een gebruikte. Dankzij het veelzijdige en ruime aanbod van bestelwagens voldoet Fiat Professional aan de meest uiteenlopende mobiliteitsvragen en transportbehoeften. Alle modellen van de range – van Talento tot Doblò en Ducato – vindt u in onze showroom.  

Laat u zich graag van advies voorzien bij de keuze van uw nieuwe bedrijfswagen? Wilt u graag een onderdeel van uw bedrijfswagen laten vervangen? Is uw bedrijfsauto toe aan reparatie of onderhoud? Naast de aanschaf van uw Fiat Professional bedrijfswagen kunt u bij ons terecht voor de inrichting van uw bedrijfswagen of extra accessoires om uw bedrijfswagen van alle gemakken te voorzien. Voor de financiering en verzekering van uw bedrijfswagen gaan we graag met u in gesprek. En een werkplaatsafspraak voor onderhoud of reparatie regelt u in een handomdraai. Onze klanten weten dat ze altijd gebruik kunnen maken van de ervaring en kennis van De Burgh en terecht kunnen bij een vaste contactpersoon. Door ons familiaire karakter hebben we inmiddels een grote, trouwe klantenkring opgebouwd in de afgelopen 50 jaar. Dankzij de vestigingen in Eindhoven en Den Bosch is er ook altijd een showroom en/of werkplaats bij u in de buurt. 

De Burgh is niet alleen familiair, maar ook een innovatief bedrijf. Zo vinden we maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk ten opzichte van het milieu en onze eigen medewerkers. Wilt u graag meer weten of een afspraak maken? Voor onze laatste acties, voorraad en de actuele modellen van Fiat kunt u onze voorraad (online) bekijken. Alvast een model in het echt bekijken? Dat kan in onze showroom. Aarzel niet en kom langs of neem contact met ons op!

ONZE VESTIGINGEN

-->